Beskrivelser og opplevelser med Jack Russell Terrier

Beskrivelse av Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier er en populær hunderase som er kjent for sin livlige og lekne personlighet. Disse hundene er små og kompakte, med korte ben og et muskuløst kropp. De har en kort, tett pels som vanligvis er hvit med brune eller svarte flekker.

Jack Russell Terrier er en svært energisk rase som krever mye fysisk aktivitet og mental stimulering for å være lykkelige og sunne. De elsker å løpe og leke, og er en perfekt følgesvenn for aktive mennesker som liker å gå turer, jogge eller sykle.

Disse hundene er også kjent for sin intelligens og utholdenhet. De har et sterkt jaktinstinkt og kan være ivrige til å jakte på små dyr, så det er viktig å trene dem godt og gi dem tilstrekkelig tilsyn når de er ute. Jack Russell Terrier er også veldig lojale og vil vanligvis utvikle et sterkt bånd til sine eiere.

Selv om de kan være litt sta og krevende å trene, er Jack Russell Terrier en fantastisk rase for de som er villige til å investere tid og krefter i å gi dem den fysiske og mentale stimuleringen de trenger for å være glade og sunne.

Bilder av Jack-Russell-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7844. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7845. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3156. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3155. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7846. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3161. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3159. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3163. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3164. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3158. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3160. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7848. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3167. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3153. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7849. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3165. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3166. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3162. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7847. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3154. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 7850. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 3157.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Jack-Russell-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Jack-Russell-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Jack-Russell-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 345

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 5-6 kg
Tispe: 5-6 kg

Høyde (cm):

Hann: 25-30 cm
Tispe: 25-30 cm

Farge(r):

hvit, hvit med brunt, hvit med svart

Pelslengde:

kort

Pels:

stri håret

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv