Beskrivelser og opplevelser med Bouvier Des Flandres

Beskrivelse av Bouvier Des Flandres

Bouvier Des Flandres er en mellomstor til stor hunderase som har sin opprinnelse i Flandern-området i Belgia. Denne rasen har en sterk og muskuløs kropp, og kan veie mellom 27 og 41 kg avhengig av kjønn og størrelse.

Bouvier Des Flandres har en karakteristisk ullen pels som er grov og bustete, med et mykt underlag. Fargene varierer fra grå til sort, med eller uten brune eller røde markeringer. Hunden har også en distinkt bart og skjegg som gir den et særegent utseende.

Dette er en intelligent, modig og lojal rase som er kjent for sin beskyttende natur overfor sin familie. Den er også ivrig etter å lære og jobbe, og kan trives som både en arbeidshund og en følgesvenn. På grunn av sin størrelse og styrke krever Bouvier Des Flandres imidlertid tidlig og grundig trening og sosialisering.

Som med alle raser er det viktig å undersøke nøye og finne en ansvarlig oppdretter når du vurderer å skaffe deg en Bouvier Des Flandres. Riktig trening, mosjon og pleie vil bidra til å sikre en sunn og lykkelig hund i mange år fremover.

Bilder av Bouvier-Des-Flandres

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 655. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5536. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5531. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5537. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5545. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 647. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5532. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5534. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 652. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5541. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5538. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5544. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 657. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 649. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5535. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5539. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 654. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5552. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5551. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 653. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 650. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5543. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 656. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5540. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 651. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5542. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 5533. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 648.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bouvier-Des-Flandres, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bouvier-Des-Flandres kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bouvier-Des-Flandres:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 191

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35-40kg
Tispe: 27-35kg

Høyde (cm):

Hann: 62-68cm
Tispe: 59-65cm

Farge(r):

Variasjoner av grå

Pelslengde:

Middels (ca. 6cm)

Pels:

Stri, tørre og matte

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

aktiv