Beskrivelser og opplevelser med Svensk Hvit Elghund

Beskrivelse av Svensk Hvit Elghund

Svensk Hvit Elghund er en mellomstor rasehund som har sitt opphav i Sverige. Den er en støverhund som er spesialisert på å spore og jage elg. Rasen er kjent for sitt hvite, tykke og pelsrike hår som beskytter dem mot de tøffe vinterforholdene i Skandinavia.

Svensk Hvit Elghund har en muskuløs kropp og er godt proporsjonert. Den har sterke bein og poter som gir den god utholdenhet og stabilitet på snø og is. Hodet er middels stort med en spiss snute og mørke øyne som gir den et uttrykk av å være oppmerksom og intelligent.

Som en hunderase har Svensk Hvit Elghund et vennlig og lojalt temperament. De er ivrige på å være til tjeneste for sine eiere og er gode familiehunder. På grunn av sin jaktinstinkt og utholdenhet, trenger de imidlertid mye trening og aktivitet for å være lykkelige og sunne.

Svensk Hvit Elghund er en hunderase som er kjent for sin intelligens og evne til å lære raskt. De er lojale og trofaste følgesvenner som er gode til å tilpasse seg forskjellige livsstiler. På grunn av sin naturlige jaktinstinkt, bør de imidlertid ikke være i husholdninger med små dyr eller kjæledyr.

Bilder av Svensk-Hvit-Elghund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Svensk-Hvit-Elghund, nr 4447. Bilde av Svensk-Hvit-Elghund, nr 4445. Bilde av Svensk-Hvit-Elghund, nr 4446. Bilde av Svensk-Hvit-Elghund, nr 4448.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Svensk-Hvit-Elghund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Svensk-Hvit-Elghund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Svensk-Hvit-Elghund:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 52-60 cm
Tispe: 45-58 cm

Farge(r):

Hvit,gulaktiv nyanser

Pelslengde:

Korthåret

Pelsstell:

Middels

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Elghunder
...   elghunden er en glimrende jaktpartner på storviltjakt. disse hundene h&o...