Beskrivelser og opplevelser med Tysk Spitz

Beskrivelse av Tysk Spitz

Tysk Spitz er en hunderase som stammer fra Tyskland. Den er en mellomstor hund som kan veie opptil 20 kg og måler vanligvis mellom 30 og 38 cm i skulderhøyde. Den har en spiss snute og trekantede ører som står oppreist. Pelsen er tett og fluffy og finnes i forskjellige farger som sort, brun, hvit og krem.

Tysk Spitz har en livlig personlighet og er kjent for å være svært intelligent og lærevillig. De er også veldig sosiale og trives godt i selskap med mennesker og andre hunder. De er aktive og trenger daglig mosjon og stimulering for å være lykkelige og sunne.

Tysk Spitz er en allsidig hund som kan brukes til mange forskjellige aktiviteter, inkludert lydighetstrening, agility og andre former for hundesport. De er også gode vakthunder og vil varsle hvis det er fare på ferde.

Som med alle hunderaser er det viktig å huske at hver hund er individuell og kan ha sine egne personligheter og behov. Tysk Spitz er imidlertid en fantastisk hunderase for de som ønsker en intelligent, aktiv og sosial hund som vil være en lojal og kjærlig følgesvenn.

Bilder av Tysk-Spitz

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Tysk-Spitz, nr 4168. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4167. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4172. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4170. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4165. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4171. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4169. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4166.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Tysk-Spitz, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Tysk-Spitz kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Tysk-Spitz:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 097

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye