Beskrivelser og opplevelser med Volpino Italiano

Beskrivelse av Volpino Italiano

Volpino Italiano er en liten hunderase som stammer fra Italia. Denne rasen har en livlig personlighet og er kjent for å være en hengiven følgesvenn.

Volpino Italiano har en ullig, dobbel pels som kan komme i forskjellige farger som hvit, rød og svart. Ørene er trekantede og står oppreist, og halen er lang og fluffy.

Disse hundene er energiske og trenger daglig mosjon og mental stimulering for å være lykkelige og sunne. De kan være litt reservert med fremmede, men er vanligvis vennlige mot kjente mennesker og andre dyr.

Volpino Italiano er en intelligent rase som kan lære raskt med positiv forsterkningstrening. De er også kjent for å være beskyttende overfor sin familie og kan bli en god vakthund.

I tillegg til å være en flott følgesvenn, er Volpino Italiano også en utmerket hunderase for folk som bor i leiligheter eller mindre hus, siden de er små i størrelse og ikke trenger mye plass.

Bilder av Volpino-Italiano

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Volpino-Italiano, nr 3724. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3723. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3720. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3717. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3715. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3714. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3716. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3721. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3719. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3722. Bilde av Volpino-Italiano, nr 3718.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Volpino-Italiano, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Volpino-Italiano kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Volpino-Italiano:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 195

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: ca.5 kg
Tispe: ca.5 kg

Høyde (cm):

Hann: 27-30 cm
Tispe: 23-25 cm

Farge(r):

Hvit eller rød.

Pelslengde:

Langhåret

Pels:

Tykk,utstående

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels