Beskrivelser og opplevelser med Billy

Beskrivelse av Billy

Billy er en mellomstor hunderase som stammer fra USA. Denne rasen er også kjent som "American Blue Gascon Hound". Billy-hunden har en muskuløs og atletisk kropp, med lange og slanke ben som gjør den til en god løper og jakthund.

Pelsen til en Billy-hund er kort og glatt, med en blå eller svart farge og noen ganger med hvite flekker. Ørene er lange og henger ned langs hodet, og har en myk tekstur som gjør at de kan henge ned og bevege seg fritt.

Billy-hunder er en vennlig og hengiven rase som er kjent for å være god med barn. De er også svært intelligente og lærevillige, og kan være en utmerket følgesvenn for de som elsker å være aktive og tilbringe mye tid utendørs.

Som en jakthund, er Billy-rasen spesielt egnet for å spore og jakte på vilt. De har en god luktesans og kan følge en lukt i timesvis. Derfor krever denne rasen mye mosjon og trening for å trives og være lykkelig.

Alt i alt, er Billy en flott hunderase for de som ønsker en aktiv og hengiven følgesvenn som også kan være en dyktig jakthund.

Bilder av Billy

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Billy, nr 1903. Bilde av Billy, nr 5391. Bilde av Billy, nr 1905. Bilde av Billy, nr 5394. Bilde av Billy, nr 5392. Bilde av Billy, nr 1904. Bilde av Billy, nr 5393.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Billy, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Billy kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Billy:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 025

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 25-32kg
Tispe: 23-30kg

Høyde (cm):

Hann: 60-70cm
Tispe: 58-62cm

Farge(r):

ren hvit og off-hvit med noen flekker

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv

Fra DogLex

Stovere
...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder so...