Beskrivelser og opplevelser med Affenpinscher

Beskrivelse av Affenpinscher

Affenpinscher er en liten hunderase som opprinnelig kommer fra Tyskland. Rasen er kjent for sitt karakteristiske utseende, med en rufsete pels, markante øyenbryn og skjegg som gir dem et skjørt og morsomt utseende.

Disse hundene er aktive og livlige, og liker å være med på aktiviteter både innendørs og utendørs. De kan være litt sta og uavhengige, men de er også kjærlige og lojale mot sine eiere.

Affenpinscher har et sterkt personlighetsuttrykk, og de kan være litt reserverte overfor fremmede. De er imidlertid gode familiehunder, og trives godt i hjem med aktive og engasjerte eiere som kan gi dem den oppmerksomheten og treningen de trenger.

På grunn av sin størrelse og livlighet passer Affenpinscher best for eiere som har erfaring med å trene og ta vare på små hunderaser. De kan også trenge mye oppmerksomhet og trening for å trives og utvikle seg på best mulig måte.

Bilder av Affenpinscher

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Affenpinscher, nr 5023. Bilde av Affenpinscher, nr 5019. Bilde av Affenpinscher, nr 663. Bilde av Affenpinscher, nr 668. Bilde av Affenpinscher, nr 667. Bilde av Affenpinscher, nr 669. Bilde av Affenpinscher, nr 5018. Bilde av Affenpinscher, nr 5022. Bilde av Affenpinscher, nr 5020. Bilde av Affenpinscher, nr 658. Bilde av Affenpinscher, nr 5024. Bilde av Affenpinscher, nr 665. Bilde av Affenpinscher, nr 659. Bilde av Affenpinscher, nr 664. Bilde av Affenpinscher, nr 5017. Bilde av Affenpinscher, nr 660. Bilde av Affenpinscher, nr 661. Bilde av Affenpinscher, nr 662.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Affenpinscher, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Affenpinscher kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Affenpinscher:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 186

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 3,5-6 kg
Tispe: 3,5-6 kg

Høyde (cm):

Hann: 25-30 cm
Tispe: 25-30 cm

Farge(r):

Svart, grå, sølv, rød, tan, eller Belge (blandet svart, hvitt, brunt og rødt hår), alle med eller uten sort maske

Pelslengde:

Middels

Pels:

Stri pels

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Liten

Fra DogLex

Pinschere
...pinschere er en liten gruppe med tamhunder som opprinnelig ble avlt fram som såkalte stallhunder og gårdshunder. ...
Vakt--og-vokterhunder
...vakt- og vokterhunder er en gruppe hunderaser som stort sett inkluderer storeraser som pinscher-, schnauzer-, mol...