Beskrivelser og opplevelser med Italiensk Korthåret Støver

Beskrivelse av Italiensk Korthåret Støver

Italiensk Korthåret Støver er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra Italia. Den er kjent for sin elegante og slanke kroppsbygning, med en kort og tett pels som kan være hvit eller hvit med brune eller sorte flekker.

Disse hundene er spesielt avlet for å være støtende jakthunder, og har en utmerket luktesans og utholdenhet. Italiensk Korthåret Støver er også en allsidig hund, og kan brukes til jakt på alt fra kanin til villsvin.

Rasen er kjent for å være veldig lojale og hengivne mot sine eiere, og har en naturlig tilbøyelighet til å være sosiale og vennlige mot mennesker. De kan imidlertid være reserverte overfor fremmede, og det er viktig å sosialisere dem godt fra valpestadiet.

Italiensk Korthåret Støver er en aktiv hunderase som krever regelmessig mosjon og stimulering. De trives best i et hjem med en aktiv eier som er villig til å tilbringe tid med dem og gi dem den nødvendige treningen og oppmerksomheten de trenger.

Alt i alt er Italiensk Korthåret Støver en flott hunderase for de som er ute etter en allsidig og lojal følgesvenn som er godt egnet for jakt og utendørsaktiviteter.

Bilder av Italiensk-Kortharet-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4512. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4511. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4509. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4505. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4506. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4508. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4507. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4510.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Italiensk-Kortharet-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Italiensk-Kortharet-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Italiensk-Kortharet-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 337

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-23kg
Tispe: 20-23kg

Høyde (cm):

Hann: 45-52cm
Tispe: 45-52cm

Farge(r):

Rødbrun eller svartbrun

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt, lite underull

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye