Beskrivelser og opplevelser med Stor Anglo-Fransk trefarget Støver

Beskrivelse av Stor Anglo-Fransk trefarget Støver

Stor Anglo-Fransk trefarget Støver er en stor hunderase som er kjent for sin imponerende størrelse, intelligens og utholdenhet. Rasen har en rektangulær kroppsbygning, med en muskuløs og solid bygning som gir et kraftig utseende. Størrelsen varierer mellom hanner og tisper, hvor hanner kan veie opp mot 40-45 kg og ha en skulderhøyde på rundt 70-80 cm, mens tisper er noe mindre og veier rundt 30-35 kg og kan ha en skulderhøyde på rundt 65-75 cm.

Pelsen til Stor Anglo-Fransk trefarget Støver er kort og tett, med en karakteristisk trefarget fargekombinasjon av hvit, sort og brun. Hodet er langt og smalt med en markant stopp mellom øynene, og ørene er lange og hengende. Øynene er mørkebrune og har en livlig og intelligent uttrykk.

Stor Anglo-Fransk trefarget Støver har en naturlig jaktinstinkt og blir ofte brukt til jakt på større byttedyr som villsvin, hjort og rev. De er også kjent for å være gode følgesvenner og familiehunder, med sin lojale og hengivne natur. De er intelligente og lydige hunder som krever mye mosjon og trening for å trives.

Rasen er generelt sunn og har en forventet levetid på 10-12 år. Som med alle hunderaser er det imidlertid viktig å sørge for tilstrekkelig trening, omsorg og ernæring for å opprettholde god helse og trivsel.

Bilder av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4454. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4451. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4450. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4453. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4452. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4457. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4456.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Stor-Anglo-Fransk-trefarget-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 322

Vekt (kg):