Beskrivelser og opplevelser med Braque Francais - Type Gascogne

Beskrivelse av Braque Francais - Type Gascogne

Braque Francais - Type Gascogne er en fransk hunderase som er kjent for sin utholdenhet og energi. Rasen tilhører gruppen av stående fuglehunder og har en kraftig og muskuløs kropp, med en bred brystkasse og kraftige bein. Den har også en lang hale som den bærer oppover.

Pelsen til Braque Francais - Type Gascogne er kort og tett, og kommer i en rekke forskjellige farger, inkludert hvit, oransje og brun. Den har også noen få flekker av disse fargene på kroppen, som gir den et karakteristisk utseende.

Braque Francais - Type Gascogne er en utmerket jakthund og er spesielt flink til å finne og hente opp fugl. Den er også en utmerket følgesvenn og familiehund, da den er lojal, vennlig og elsker å tilbringe tid med mennesker.

Selv om Braque Francais - Type Gascogne er en aktiv hunderase som trenger mye mosjon, er den også relativt lett å trene. Den er intelligent og lydhør overfor kommandoer, og kan være en flott hund for de som ønsker å lære den triks og andre ferdigheter.

Alt i alt er Braque Francais - Type Gascogne en flott hunderase for de som leter etter en aktiv og energisk følgesvenn som også har evnen til å være en dyktig jakthund.

Bilder av Braque-Francais---Type-Gascogne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 2020. Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 2019. Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 2018. Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 2022. Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 2021.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Braque-Francais---Type-Gascogne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Braque-Francais---Type-Gascogne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Braque-Francais---Type-Gascogne:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 133

Vekt (kg):