Beskrivelser og opplevelser med Maremma

Beskrivelse av Maremma

Maremma er en region i Toscana, Italia som ligger langs kysten av Middelhavet. Området har lange strender og vakre landskap med åser, åkre og skoger.

Maremma er også kjent for sin rike historie og kultur, med flere arkeologiske funn som vitner om et livlig samfunn i området siden antikken. Regionen har også en rekke historiske byer og landsbyer som er vel verdt et besøk.

En annen viktig del av Maremma er dens gastronomi, med en rik kulinarisk arv som går tilbake flere århundrer. Maremma er kjent for sine velsmakende retter basert på lokale råvarer som fersk sjømat, trøfler, olivenolje, vin og urter.

Maremma er også et populært reisemål for naturelskere og utendørsentusiaster. Regionen har flere naturparker og reservater som gir muligheter for fotturer, sykling, fugletitting og andre aktiviteter.

Alt i alt er Maremma en unik og spennende region som har mye å tilby for de som er interessert i italiensk kultur, historie, mat og naturopplevelser.

Bilder av Maremma

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Maremma, nr 297. Bilde av Maremma, nr 301. Bilde av Maremma, nr 296. Bilde av Maremma, nr 294. Bilde av Maremma, nr 303. Bilde av Maremma, nr 299. Bilde av Maremma, nr 295. Bilde av Maremma, nr 302. Bilde av Maremma, nr 292. Bilde av Maremma, nr 304. Bilde av Maremma, nr 293. Bilde av Maremma, nr 300. Bilde av Maremma, nr 298.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Maremma, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Maremma kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Maremma:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 201

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 35-45kg
Tispe: 30-40kg

Høyde (cm):

Hann: 65-73cm
Tispe: 60-68cm

Farge(r):

Alle hvitfarger

Pelslengde:

Lang

Pels:

Noe stri

Pelsstell:

Noe

Allergi:

Ja

Aktivitet:

En del

Fra DogLex

Vokterhunder
...vokterhunder kalles også buskapshunder og er tradisjonelt store hunder som skal passe på beitende husdyr, e...