Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Cocker Spaniel

Beskrivelse av Amerikansk Cocker Spaniel

Amerikansk Cocker Spaniel er en hunderase som har blitt avlet frem i USA. Den er kjent for sitt livlige og lekne vesen, og er en populær familiehund på grunn av sin vennlige og kjærlige personlighet.

Amerikansk Cocker Spaniel er en liten og kompakt hund med mye pels, som ofte krever jevnlig stell og trimming. Den har store, runde øyne som gir den et søtt og innbydende uttrykk, og ørene er lange og fjærlette. Rasen finnes i en rekke farger, inkludert svart, brun, rød, gull og hvit.

Disse hundene er vanligvis energiske og trenger regelmessig mosjon og lek for å holde seg sunne og glade. De er også svært intelligente og ivrige etter å lære nye triks og ferdigheter, og egner seg godt til lydighetstrening.

Amerikansk Cocker Spaniel er generelt kjent for å være gode med barn og andre dyr, og er en utmerket følgesvenn for aktive familier som ønsker en hund som kan være med på utendørsaktiviteter og kos i sofaen.

Bilder av Amerikansk-Cocker-Spaniel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5138. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4890. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1445. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5127. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5135. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1449. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5132. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4885. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1450. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4884. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1443. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1447. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1442. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5130. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5133. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5126. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4889. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5134. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4887. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5131. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5136. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5125. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5124. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4888. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 5129. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1444. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1451. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 1446.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Cocker-Spaniel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Cocker-Spaniel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-Cocker-Spaniel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Apporterende hunder  (Gruppe 8)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 167

Størrelse:

Mellomstor

Vekt (kg):

Hann: 10-13 kg
Tispe: 10-13 kg

Høyde (cm):

Hann: 38 cm
Tispe: 36 cm

Farge(r):

sort, rød, kremfarget

Pelslengde:

Langhåret

Pels:

Flat eller lett bølget

Pelsstell:

Krever en del

Allergi:

ikke allergivennlig

Aktivitet:

Middels

Fra DogLex

Fuglehunder
... noen fuglehundraser er: labradorer golden retrievere engelsk springer spaniel welsh spri...