Beskrivelser og opplevelser med Cavalier King Charles Spaniel

Beskrivelse av Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en liten hunderase som er kjent for sitt vennlige og kjærlige vesen. Denne rasen er oppkalt etter kong Charles II av England, som var en stor tilhenger av rasen på 1600-tallet.

Cavalier King Charles Spaniel har en myk og silkeaktig pels som kommer i fire forskjellige farger: Ruby (rød), Black and Tan (svart og brun), Tricolor (svart, hvit og brun) og Blenheim (hvit og rød). De har store, runde øyne som gir dem et vennlig uttrykk og en kort, flat snute.

Disse hundene er svært intelligente og lærevillige, og de er kjent for å være gode følgesvenner. De elsker å være rundt mennesker og er generelt veldig omgjengelige. De er også veldig aktive og trenger daglig mosjon for å holde seg sunne og glade.

Cavalier King Charles Spaniel er en populær rase på grunn av deres vennlige og kjærlige natur, og de er spesielt godt egnet for familier og eldre mennesker. De er også populære som terapihunder på grunn av deres milde og støttende natur.

Bilder av Cavalier-King-Charles-Spaniel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7827. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2101. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7823. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2102. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2109. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7832. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2085. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2096. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7833. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7829. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2094. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2104. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2110. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2103. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2090. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2106. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2095. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2105. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7828. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7825. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7834. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2083. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7824. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7831. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2107. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2086. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2092. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2087. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2097. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2084. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 2108. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7830. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 7826.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Cavalier-King-Charles-Spaniel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Cavalier-King-Charles-Spaniel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Cavalier-King-Charles-Spaniel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Primitive jakthundraser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 136

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 5,5 - 8,5 kg
Tispe: 5,5 - 8,5 kg

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Langhåret

Pels:

Bølgete glatt

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels