Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk bullmolosser

Beskrivelse av Amerikansk bullmolosser

Amerikansk Bullmolosser, også kjent som American Bully, er en hunderase som har sin opprinnelse i USA. Rasen er relativt ny og ble avlet fram på 1990-tallet gjennom kryssavl mellom flere ulike hunderaser, deriblant Staffordshire Terrier, American Pit Bull Terrier og English Bulldog.

Amerikansk Bullmolosser er en muskuløs og kraftig bygget hund med en bred brystkasse og kraftige ben. Hodet er stort og firkantet med en kort snute og markert kjeveparti. Ørene er som regel kuttet, men kan også være hengende. Pelsen er kort og glatt og finnes i en rekke farger, som fawn, blå, sort og hvit.

Amerikansk Bullmolosser er kjent for å være en vennlig, lojal og hengiven hund som trives godt sammen med mennesker og andre dyr. Rasen har også et høyt energinivå og trenger daglig mosjon og aktivitet for å trives. Som alle hunderaser kan Amerikansk Bullmolosser ha ulike personligheter og temperament, og det er viktig å velge en hund som passer til ens livsstil og behov.

Det er viktig å understreke at Amerikansk Bullmolosser kan være potensielt farlig hvis den ikke er riktig sosialisert og trent. Det er derfor viktig å velge en ansvarlig oppdretter og å trene hunden på en positiv og respektfull måte.

Bilder av Amerikansk-bullmolosser

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4648. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4652. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4655. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4653. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4654. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4656. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4650. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4657. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4649. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4651.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-bullmolosser, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-bullmolosser kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Amerikansk-bullmolosser:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 38-48kg
Tispe: 32-43kg

Høyde (cm):

Hann: 56-66cm
Tispe: 51-60cm

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel