Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Eskimo hund

Beskrivelse av Amerikansk Eskimo hund

Amerikansk Eskimo hund er en mellomstor hunderase som har sitt opphav fra de nordlige områdene i Amerika. Rasen har en tett og tykk pels som kommer i hvit eller kremfarget, og har en karakteristisk man og hale.

Disse hundene har en muskuløs og sterk kropp, med et bredt hode og en kort snute. Øynene er mørke og mandelformede, og utstråler intelligens og nysgjerrighet. Amerikansk Eskimo hund har også karakteristiske trekantede ører som står oppreist.

Amerikansk Eskimo hund er en aktiv og livlig rase som trenger mye mosjon og mentalt stimuli for å trives. De er kjent for å være lydige og lærevillige, og er derfor populære som familiehunder og selskapshunder. De er også flinke til å lære triks og kan brukes som utøvende hunder i hundeshow.

Som alle hunderaser har Amerikansk Eskimo hund spesielle behov når det gjelder trening, sosialisering og helse. Det er viktig å ha riktig kunnskap og erfaring når man vurderer å skaffe seg denne rasen, og å sørge for å gi dem den oppmerksomheten og omsorgen de fortjener.

Bilder av Amerikansk-Eskimo-hund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4711. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4721. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4717. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4701. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4720. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4707. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4706. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4712. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4713. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4702. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4708. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4715. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4709. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4714. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4719. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4705. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4718. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4703.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Eskimo-hund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Eskimo-hund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-Eskimo-hund:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 3-16kg
Tispe: 3-16kg

Høyde (cm):

Hann: 23-48cm
Tispe: 23-48cm

Farge(r):

hvit

Pelslengde:

Mellomlang

Pels:

Tykk, fyldig, dobbel

Pelsstell:

Endel