Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Tundra Schäfer

Beskrivelse av Amerikansk Tundra Schäfer

Den amerikanske Tundra Schäfer-hunden er en relativt ny hunderase som har sitt opphav i USA. Rasen er kjent for sin slanke og muskuløse kropp, med en høyde på rundt 61-66 cm og en vekt på ca. 30-40 kg. Pelsen er tett og dobbel, med en myk og ullaktig underull og en tykk, grov overflate som gir god beskyttelse mot kulde og vær.

Denne rasen er kjent for sin intelligens, utholdenhet og lydighet, og er vanligvis veldig lojale og beskyttende overfor sin familie. De er også svært modige og har en sterk jaktinstinkt, noe som gjør dem til en god vakthund og en flott følgesvenn for turer og utendørsaktiviteter.

Amerikanske Tundra Schäfer-hunder kan være reservert og mistenksomme overfor fremmede, men med riktig sosialisering og trening, kan de være vennlige og imøtekommende overfor mennesker og andre dyr. De er også svært energiske og krever regelmessig mosjon og trening for å holde seg sunne og lykkelige.

Som med alle raser, er det viktig å velge en ansvarlig oppdretter og å gi hunden riktig omsorg og trening for å sikre at den trives og utvikler seg til en sunn og lykkelig voksen hund.

Bilder av Amerikansk-Tundra-Schäfer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4879. Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4882. Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4880. Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4881. Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4878.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Tundra-Schäfer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Tundra-Schäfer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Amerikansk-Tundra-Schäfer:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 69-79cm
Tispe: 64-74cm

Farge(r):

Svart og tan varianter til gråsprengt sobel, svart-hvit

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye