Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk nakenterrier

Beskrivelse av Amerikansk nakenterrier

Amerikansk nakenterrier er en relativt sjelden hunderase som har fått navnet sitt fra dens karakteristiske mangel på pels på størsteparten av kroppen. Denne rasen er liten til middels stor, og kan veie opp til rundt 8 kilo og måle opp til ca. 36 cm i skulderhøyde.

Disse hundene har en slank og muskuløs kroppsbygning med lange og smale ben. Hodet er trekantet og ørene står oppreist, og hunden har ofte en våken og oppmerksom uttrykk i ansiktet. Mens huden på de fleste deler av kroppen er bar, kan noen individer ha enkelte områder med sparsom pels, som for eksempel på hodet eller halen.

Amerikansk nakenterrier er generelt aktive og energiske hunder som krever mye mosjon og stimulering for å være lykkelige og sunne. De er intelligente og lærevillige, og kan være gode selskapshunder for aktive eiere som kan gi dem tilstrekkelig trening og oppmerksomhet.

På grunn av sin korte og mangelfulle pels trenger Amerikansk nakenterrier ekstra beskyttelse mot vær og kulde, og de kan også være mer utsatt for skader og irritasjoner på huden. De er også utsatt for enkelte genetiske sykdommer og helseproblemer, så det er viktig å velge en seriøs oppdretter som tar hensyn til helse og velvære når man kjøper en valp av denne rasen.

Bilder av Amerikansk-nakenterrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5156. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5160. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5155. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5143. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5163. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5150. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5154. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5158. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5147. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5161. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5159. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5162. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5151. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5145. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5146. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5157. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5148. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5152. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5153. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 5144.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-nakenterrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-nakenterrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Amerikansk-nakenterrier:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 7-10
Tispe: 7-10

Høyde (cm):

Hann: 18-41 cm
Tispe: 18-41 cm

Farge(r):

Alle, den behårete må ha innslag av hvitt

Pels:

Hårløs eller behåret

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Endel