Beskrivelser og opplevelser med Treeing Tennessee Brindle

Beskrivelse av Treeing Tennessee Brindle

Treeing Tennessee Brindle er en mellomstor hunderase som stammer fra USA, og er kjent for sin smidige og muskuløse kropp. Denne rasen har et kort, glatt og tett hår som kan være brun, rød eller sort i farge med brindle-mønster. Ørene er hengende, og halen er lang og rett.

Treeing Tennessee Brindle er en spesialisert jakthund som er spesielt egnet for å spore opp og jage småvilt, som vaskebjørn og ekorn. Rasen har en utmerket luktesans og er en svært energisk og modig hund som elsker å jakte og utforske naturen.

Som en familiehund er Treeing Tennessee Brindle også en god følgesvenn og er kjent for sin lojale og hengivne personlighet. Den er vanligvis vennlig mot mennesker og andre dyr, men kan være reservert mot fremmede. Treeing Tennessee Brindle krever imidlertid mye mosjon og mental stimulering for å være lykkelig og sunn, så eiere bør sørge for at de får nok trening og aktiviteter.

Bilder av Treeing-Tennessee-Brindle

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6337. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6340. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6335. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6334. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6336. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6342. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6341. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6339. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6344. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6343. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 6338.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Treeing-Tennessee-Brindle, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Treeing-Tennessee-Brindle kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Treeing-Tennessee-Brindle:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 16-23kg
Tispe: 13-20kg

Høyde (cm):

Hann: 45-60cm
Tispe: 40-55cm

Farge(r):

Svart og brun, brindle

Pelslengde:

Kort

Pels:

glatt kort og stri

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye