Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Lo-Sze Pugg

Beskrivelse av Amerikansk Lo-Sze Pugg

Amerikansk Lo-Sze Pugg er en hunderase som oppsto ved å krysse en Lo-Sze med en Puggle. Denne rasen har en karakteristisk utseende som kombinerer trekk fra begge foreldreraser.

Lo-Sze er en kinesisk hunderase kjent for sin lange og tette pels og sitt lille, kompakte utseende. Puggle, på den annen side, er en hybrid av Pug og Beagle, og har en kortere, glattere pels og et litt lengre ansikt enn Pugen.

Amerikansk Lo-Sze Pugg er vanligvis en liten hund, med en vekt på mellom 6 og 10 kg. Den har en kort, tett pels som kan komme i forskjellige farger, inkludert sort, brun, grå, hvit eller en kombinasjon av disse. Rasen har vanligvis store, runde øyne og et bredt, flattrykt ansikt som ligner på en Pugs.

Disse hundene har en vennlig og leken personlighet, og trives godt i familier med barn og andre kjæledyr. De er vanligvis lydige og enkle å trene, men kan noen ganger være sta og trenger tid og tålmodighet for å lære nye triks.

Amerikansk Lo-Sze Pugg trenger daglig mosjon og aktivitet, men på grunn av sin lille størrelse kan de tilpasse seg en leilighet eller mindre hjem. De har også en tendens til å snorke og snakke mye, og kan noen ganger være høylydte. Som med alle hunder, krever denne rasen jevnlig grooming og veterinærkontroll for å sikre god helse og velvære.

Bilder av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 6714. Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 6713. Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 6712. Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 6716. Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 6715.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Lo-Sze-Pugg, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Lo-Sze-Pugg kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Amerikansk-Lo-Sze-Pugg:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 2,5-5,5 kg
Tispe: 2,5-5,5 kg

Høyde (cm):

Hann: ca 25cm
Tispe: ca 25cm

Farge(r):

En rekke farger og fargekombinasjoner

Pelslengde:

Kort

Pels:

Blank og glatt

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite