Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk pitbullterrier

Beskrivelse av Amerikansk pitbullterrier

Den Amerikanske pitbullterrieren er en kraftfull og muskuløs hunderase med en gjennomsnittlig størrelse på mellom 45-70 pounds (20-32 kg) og en høyde på 17-21 tommer (43-53 cm) ved skulderen. De har en kort, glatt pels som kommer i en rekke farger, inkludert svart, blått, brindle, fawn, rødt og hvitt.

Amerikanske pitbullterriere er kjent for å være intelligente, lojale og modige hunder som har en høy arbeidskapasitet. De har en naturlig atletisk og sterk kropp som gjør dem i stand til å utføre en rekke oppgaver, inkludert jakt, gjeting, og beskyttelse.

Pitbullterrierne er også kjent for å være svært sosiale og elsker oppmerksomhet fra mennesker. De er kjent for å være flotte familiehunder og kan også være gode venner til andre kjæledyr, så lenge de er sosialisert ordentlig.

Det er viktig å merke seg at Amerikanske pitbullterriere har fått et dårlig rykte på grunn av deres bruk i ulovlige kamper. Men hvis de blir trent og sosialisert ordentlig, er de generelt veldig vennlige og pålitelige hunder som kan være fantastiske kjæledyr for den rette familien.

Bilder av Amerikansk-pitbullterrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6733. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6741. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6748. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6740. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6738. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6735. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6736. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6744. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6734. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6743. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6739. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6750. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6745. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6751. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6742. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6746. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6752. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6749. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6747. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 6737.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-pitbullterrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-pitbullterrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-pitbullterrier:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 14-27kg
Tispe: 14-27kg

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tett tilliggende

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Forbudte-hunderaser
... relaterte sider hundeloven hundeforskriften forvaltningsloven rundskriv g...