Beskrivelser og opplevelser med Biewer

Beskrivelse av Biewer

Biewer er en liten hunderase som opprinnelig kommer fra Tyskland. Den er kjent for sitt lange, silkeaktige hår som ofte er i forskjellige farger som hvitt, svart og tan. Biewer-hunden er også kjent for sitt vennlige og lojale temperament, noe som gjør den til en populær følgesvenn og selskapshund.

Biewer er en relativt ny rase som først ble utviklet på 1980-tallet. Den er en avlet variant av Yorkshire Terrier og er svært lik denne rasen i både utseende og personlighet. Men Biewer har en mer variert farge og er litt større enn Yorkshire Terrier.

Biewer-hunden er en leken og aktiv hund som elsker å være sammen med mennesker. Den trives godt både i leiligheter og i hus, så lenge den får nok mosjon og oppmerksomhet. Biewer er også en svært intelligent hund som er lett å trene og lære opp.

Som alle hunderaser har også Biewer noen potensielle helseproblemer som eiere bør være oppmerksomme på. Noen av de vanligste problemene inkluderer øyeproblemer, tannproblemer og leddproblemer. Det er viktig å sørge for at Biewer-hunden får regelmessig veterinærkontroll for å oppdage eventuelle problemer tidlig og gi den riktig behandling.

Alt i alt er Biewer en herlig hunderase som er en flott følgesvenn for de som ønsker en aktiv, leken og kjærlig hund.

Bilder av Biewer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Biewer, nr 6842. Bilde av Biewer, nr 6849. Bilde av Biewer, nr 6854. Bilde av Biewer, nr 8722. Eier Lise Duun Bilde av Biewer, nr 6853. Bilde av Biewer, nr 6847. Bilde av Biewer, nr 6844. Bilde av Biewer, nr 8724. Eier Lise Duun Bilde av Biewer, nr 6841. Bilde av Biewer, nr 6839. Bilde av Biewer, nr 8725. Eier Lise Duun Bilde av Biewer, nr 6846. Bilde av Biewer, nr 6843. Bilde av Biewer, nr 8726. Eier Lise Duun Bilde av Biewer, nr 6850. Bilde av Biewer, nr 6855. Bilde av Biewer, nr 6851. Bilde av Biewer, nr 8723. Eier Lise Duun Bilde av Biewer, nr 6852.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Biewer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Biewer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Biewer:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: ca.3 kg
Tispe: ca.3 kg

Høyde (cm):

Hann: 18-20 cm
Tispe: 18-20 cm

Farge(r):

Hvite, blå-hvite, tett blå eller svart,

Pelslengde:

Langt

Pels:

Silkeaktig

Pelsstell:

Svært mye

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Lite