Beskrivelser og opplevelser med Blue Lacy

Beskrivelse av Blue Lacy

Blue Lacy er en relativt sjelden hunderase som oppsto i USA tidlig på 1800-tallet. Rasen er oppkalt etter familien Lacy som utviklet den ved å krysse forskjellige hunderaser som blant annet greyhound, coyote og hund fra sørstatene i USA.

Blue Lacy har en kort, glatt pels som er gråblå, blå eller sølvfarget. Rasen er kjent for å være energisk, intelligent og arbeidsom. De er vanligvis mellom 18 og 25 tommer høye og veier mellom 30 og 50 pund.

Blue Lacy har et sterkt jaktinstinkt og har blitt brukt til jakt på alt fra småvilt til storvilt. Rasen er også egnet til bruksområder som f.eks. hundeagility, søk og redning, samt politi- og militærtjeneste.

Som husdyr er Blue Lacy kjent for å være lojale og beskyttende overfor sin familie, men de kan være reserverte overfor fremmede. De trenger regelmessig mosjon og mentalt stimulerende aktiviteter for å være lykkelige og sunne.

Alt i alt er Blue Lacy en arbeidsom, intelligent og lojal hunderase som kan være en flott følgesvenn for aktive eiere som er villige til å gi dem den oppmerksomheten og treningen de trenger.

Bilder av Blue-Lacy

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Blue-Lacy, nr 6885. Bilde av Blue-Lacy, nr 6887. Bilde av Blue-Lacy, nr 6881. Bilde av Blue-Lacy, nr 6880. Bilde av Blue-Lacy, nr 6876. Bilde av Blue-Lacy, nr 6879. Bilde av Blue-Lacy, nr 6884. Bilde av Blue-Lacy, nr 6877. Bilde av Blue-Lacy, nr 6878. Bilde av Blue-Lacy, nr 6883. Bilde av Blue-Lacy, nr 6882. Bilde av Blue-Lacy, nr 6886.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Blue-Lacy, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Blue-Lacy kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Blue-Lacy:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 14 - 23 kg
Tispe: 14 - 23 kg

Høyde (cm):

Hann: 45 - 54 cm
Tispe: 45 - 54 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye