Beskrivelser og opplevelser med Kinesisk Foo hund

Beskrivelse av Kinesisk Foo hund

Kinesisk Foo hund, også kjent som Foo hund eller Fu hund, er en liten hunderase som stammer fra Kina. Rasen er kjent for sin vakre pels og dekorative utseende, samt sin lojalitet og beskyttende natur.

Kinesisk Foo hund er en liten hund med en kompakt kropp og en bred, flat snute. Rasen har ofte store, oppadstående ører og et kort haleparti. Pelsen er lang og tykk, og kommer i en rekke forskjellige farger, inkludert sort, rød, krem, hvit og brindle.

Foo hunden var opprinnelig avlet som vakthund for keiserlige palasser og helligdommer i Kina, og ble ansett som en beskytter av god hell og lykke. Som en følge av dette er rasen fortsatt ansett som en beskytter og er ofte brukt som en vakt- eller beskyttelseshund.

Foo hunder er også kjent for sin intelligens og lærevillighet, og kan være gode familiehunder hvis de er riktig sosialisert og trent. De kan imidlertid være reservert overfor fremmede, og trenger derfor tid og tålmodighet for å bli vant til nye mennesker.

Alt i alt er Kinesisk Foo hund en vakker, lojal og beskyttende hunderase som kan gjøre en flott følgesvenn for de som har tid og ressurser til å gi den nødvendige trening og oppmerksomhet.

Bilder av Kinesisk-Foo-hund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7040. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7045. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7046. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7042. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7041. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7043. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7048. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7044. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 7047.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kinesisk-Foo-hund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kinesisk-Foo-hund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Kinesisk-Foo-hund:

Vekt (kg):

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort plysj eller lengre Grov

Pels:

Lang eller kort

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv