Beskrivelser og opplevelser med Combai

Beskrivelse av Combai

Combai er en hunderase som har sitt opphav fra Sør-India. Denne rasen er kjent for å være modig, sterk og svært lojal mot sin eier. Combai-hunden er middels stor, og kan veie opp mot 30 kilo når den er voksen.

En Combai-hund har en kort og glatt pels, som vanligvis er i fargene rød eller brun. Rasen har også en kraftig og muskuløs kropp, som gjør den til en utmerket vakt- og jakthund. På grunn av sin modige natur og styrke, har Combai-hunden tradisjonelt blitt brukt til å jakte på store dyr som bjørner og ville griser.

Til tross for sin kampvilje, er Combai-hunden en hengiven familiehund. Den har en sterk tilknytning til sin eier, og vil ofte være beskyttende overfor familien sin. Denne rasen er også svært intelligent og trenger mentalt stimulerende aktiviteter for å trives. Combai-hunden vil være lykkelig med regelmessig mosjon og trening, og vil være en lojal og kjærlig følgesvenn for sin eier.

Bilder av Combai

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Combai, nr 7098. Bilde av Combai, nr 7099. Bilde av Combai, nr 7100. Bilde av Combai, nr 7097. Bilde av Combai, nr 7096. Bilde av Combai, nr 7101.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Combai, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Combai kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Combai:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Farge(r):

Tan, svart, eller med blandede pigmentering som brun/ hvit, sort /hvitt,svart maske, mørk linje langs ryggen.

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv