Beskrivelser og opplevelser med Khala

Beskrivelse av Khala

Khala er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra Afrika, spesielt fra Sudan og Sør-Sudan. Rasen er også kjent som Sudanese Greyhound eller African Greyhound. Khala er en slank og muskuløs hund med en kort, glatt pels som kan være i forskjellige farger, inkludert grå, brun, sort eller rød.

Khala er en intelligent og aktiv hund som krever mye mosjon og mentale utfordringer for å trives. Rasen er også kjent for sin høye utholdenhet og hastighet, og har vært brukt til jakt og løp i flere århundrer. Khala er også en lojal og hengiven hund som gjør den til en flott følgesvenn for den rette eieren.

Khala er generelt en sunn rase, men kan være utsatt for noen helseproblemer, inkludert hoftedysplasi og øyeproblemer. Som med alle hunderaser, er det viktig å finne en ansvarlig oppdretter og sørge for at hunden får regelmessig veterinærkontroll og riktig ernæring og mosjon for å sikre at den holder seg sunn og frisk.

Bilder av Khala

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Khala, nr 7216. Bilde av Khala, nr 7210. Bilde av Khala, nr 7211. Bilde av Khala, nr 7214. Bilde av Khala, nr 7213. Bilde av Khala, nr 7215.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Khala, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Khala kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Khala:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Farge(r):

Ofte mørk grå

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Mynder
...mynde (av norrønt mjór) betyr smal eller smekker, og er et uttrykk som benyttes for å beskrive en relativ...
Nakenhunder
...nakenhunder er hunder som ikke har pels, eller eventuelt svært lite behåring på kroppen. årsaken til dett...
Pariahunder
...pariahunder (av tamilsk paraiyar, som betyr omstreifende og egentlig refererer til en tamilsk folkegruppe...
Sma-harlose-hunderaser
...små hårløse hunderaser er en liten gruppe tamhunder som tilhører seksjon 4 i fcis gruppe av selskapshunde...