Beskrivelser og opplevelser med Lucas Terrier

Beskrivelse av Lucas Terrier

Lucas Terrier er en liten og livlig hunderase som stammer fra England. Den er oppkalt etter sin oppdretter, Sir Jocelyn Lucas, som avlet fram rasen på 1940-tallet.

Lucas Terrieren er en allsidig hund som kan brukes til flere formål, inkludert jakt på småvilt, selskapshund og terapihund. Den er modig og ivrig, og elsker å være aktiv og være med på ulike aktiviteter.

Rasen er relativt liten og veier vanligvis mellom 5 og 7 kilo. Den har en kort, tett og glatt pels som kommer i flere forskjellige farger, inkludert hvit, sort, tan og rød.

Lucas Terrieren er kjent for å være en intelligent hund som lærer raskt og er enkel å trene. Den er også veldig sosial og trives godt med mennesker og andre dyr.

Som de fleste terriere kan Lucas Terrieren ha en tendens til å være sta og egenrådig, så det er viktig å trene den godt fra en tidlig alder og gi den en klar og konsekvent ledelse.

Alt i alt er Lucas Terrieren en flott hunderase for de som er ute etter en liten og allsidig hund som passer godt som selskapshund eller som en aktiv partner i ulike aktiviteter.

Bilder av Lucas-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Lucas-Terrier, nr 7486. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7490. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7487. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7485. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7489. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7488. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7491. Bilde av Lucas-Terrier, nr 7492.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Lucas-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Lucas-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Lucas-Terrier:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 6,5-9 kg
Tispe: 5-8 kg

Høyde (cm):

Hann: 25-30 cm
Tispe: 23-28 cm

Farge(r):

Hvit med mørke flekker, eller ulike kombinasjoner av brunt, sort og tan eller grizzle og brun.

Pelslengde:

Halvlangt

Pels:

Hard

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite