Beskrivelser og opplevelser med Majestic trehund

Beskrivelse av Majestic trehund

Majestic Treehound er en relativt sjelden hunderase som har sitt opphav i USA. Denne rasen er kjent for sin imponerende størrelse og sine elegante bevegelser. Majestic Treehound er en jagende hund som er spesielt godt egnet til å spore opp og fange store byttedyr som hjort, bjørn og puma.

Rasen er stor og muskuløs, med en høyde på mellom 61 og 76 centimeter og en vekt på mellom 32 og 45 kilo. Den har lange, muskuløse bein og en kraftig kropp som gir den en imponerende utholdenhet og styrke. Majestic Treehound har også en sterk og muskuløs hals som gjør den i stand til å løfte og bære byttedyr.

Majestic Treehound er kjent for sin intelligens og lydighet, og den er en lojal og kjærlig følgesvenn. Denne rasen er vanligvis veldig glad i mennesker, spesielt sin eier, og er en utmerket familiehund. Den trives også godt med andre hunder og dyr.

Majestic Treehound er en aktiv og energisk hund som trenger mye mosjon og mental stimulering for å trives. Den er perfekt for eiere som liker å jakte eller delta i aktiviteter som løping, turgåing eller frisbee. Rasen krever også mye oppmerksomhet og trening for å opprettholde sin høye lydighet og sosiale ferdigheter.

Alt i alt er Majestic Treehound en imponerende og sjelden hunderase som vil være en fantastisk følgesvenn for de som ønsker en aktiv og intelligent hund.

Bilder av Majestic-trehund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Majestic-trehund, nr 7496. Bilde av Majestic-trehund, nr 7497. Bilde av Majestic-trehund, nr 7495. Bilde av Majestic-trehund, nr 7498. Bilde av Majestic-trehund, nr 7494.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Majestic-trehund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Majestic-trehund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Majestic-trehund:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 36-50 kg
Tispe: 34-46 kg

Høyde (cm):

Hann: 63-76 cm
Tispe: 61-76 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye