Beskrivelser og opplevelser med Toy Fox Terrier

Beskrivelse av Toy Fox Terrier

Miniature Fox Terrier er en liten og livlig hunderase som stammer fra Australia. Disse hundene er kjent for sin kompakte størrelse og spenstige personlighet. De har en kort og glatt pels som kan være hvit, sort eller en kombinasjon av begge farger.

Miniature Fox Terrier er en intelligent og aktiv rase som krever mye mosjon og stimulering for å trives. De er kjærlige og lojale mot eierne sine, og har en tendens til å være litt skeptiske overfor fremmede. De kan også være ganske sta og utfordrende å trene, så det er viktig å være konsekvent og tålmodig når man trener en Miniature Fox Terrier.

Disse hundene er også kjent for å være gode jakthunder og har en naturlig trang til å grave og jage etter små dyr. Derfor er det viktig å gi dem nok fysisk aktivitet og mentale utfordringer for å holde dem lykkelige og sunne.

Alt i alt er Miniature Fox Terrier en flott hunderase for aktive eiere som kan gi dem nok trening og oppmerksomhet. De er lojale, kjærlige og vil gjøre alt for å beskytte sine kjære.

Bilder av Toy-Fox-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7533. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7529. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7532. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7528. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7527. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7530. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7524. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7525. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7531. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7523. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 7522.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Toy-Fox-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Toy-Fox-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Toy-Fox-Terrier:

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3.5 - 5.5 kg
Tispe: 3.5 - 5.5 kg

Høyde (cm):

Hann: 24 - 30 cm
Tispe: 24 - 30 cm

Farge(r):

Svart og hvit, brun og hvit, og tri-color

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Toy