Beskrivelser og opplevelser med Treeing Walker Coonhound

Beskrivelse av Treeing Walker Coonhound

Treeing Walker Coonhound er en hunderase som har blitt utviklet i USA for å jakte på vaskebjørn og annet småvilt. Den er en mellomstor hund med en muskuløs og atletisk kroppsbygning. Pelsen er kort og glatt, og kan være i forskjellige farger, som for eksempel svart, hvitt og brunt.

Treeing Walker Coonhound er en energisk og utholdende hund som elsker å løpe og jakte. Den er også veldig intelligent og lydhør overfor eieren sin, og kan derfor være enkel å trene. På grunn av sin jaktinstinkt og høye energinivå, trenger denne rasen mye mosjon og stimulering for å være lykkelig og sunn.

Treeing Walker Coonhound er en lojal og hengiven familiehund, og kan være en flott følgesvenn for aktive mennesker som elsker å være ute i naturen. Den har også en god sosial evne og kommer vanligvis godt overens med andre hunder og mennesker.

Bilder av Treeing-Walker-Coonhound

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Treeing-Walker-Coonhound, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Treeing-Walker-Coonhound kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.