Beskrivelser og opplevelser med Bordeaux Dogge

Beskrivelse av Bordeaux Dogge

Bordeaux Dogge er en stor hunderase som stammer fra Frankrike. Denne rasen er kjent for sin massive størrelse og imponerende muskelmasse, og kan veie opp til 50-70 kilo. Bordeaux Doggen har en kraftig kropp, brede skuldre og kraftige bein som gjør den til en imponerende syn.

Rasen har en kort, tett pels som kommer i farger som rød, brun eller fawn. Bordeaux Doggen har et stort hode med store hengende lepper og tunge, som gir den et unikt uttrykk. Øynene er mørke og dyptliggende, og gir et alvorlig og rolig uttrykk.

Bordeaux Doggen er kjent for sin lojale og kjærlige personlighet, og den er en flott familiehund som kan være en utmerket følgesvenn. Til tross for sin massive størrelse er Bordeaux Doggen en rolig og avslappet hund som trives godt både innendørs og utendørs. Rasen er kjent for å være en god vokter, og vil beskytte familien sin hvis det skulle være nødvendig.

Bordeaux Doggen trenger regelmessig mosjon og trening for å holde seg sunn og frisk, og bør ikke være overvektig. Rasen er generelt frisk og robust, men kan være utsatt for visse helseproblemer som knyttneve- eller albueleddsdysplasi og hjerteproblemer. Som med alle raser, er det viktig å kjøpe en Bordeaux Dogge fra en seriøs oppdretter og å sørge for at hunden får tilstrekkelig med omsorg og oppmerksomhet.

Bilder av Bordeaux-Dogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5455. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5463. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5465. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5461. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 807. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5462. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5456. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 809. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5458. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5467. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5464. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5468. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 805. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5460. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5459. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5452. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5454. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 806. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5466. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5453. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 802. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 804. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 803. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 808. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 5457.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bordeaux-Dogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bordeaux-Dogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bordeaux-Dogge:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 116

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: Fra 50 kg
Tispe: Fra 45 kg

Høyde (cm):

Hann: 60-68 cm
Tispe: 58-66 cm

Farge(r):

Ensfarget i alle avskygninger av fawn, fra mahogni til gult. Noen små hvite flekker tillatt på brystet og bena. Sort og brun maske er tillatt.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Myk

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel