Beskrivelser og opplevelser med Engelsk Bulldog

Beskrivelse av Engelsk Bulldog

Engelsk bulldog er en mellomstor til stor hunderase som er kjent for sin massive kroppsbygning og karakteristiske ansiktsuttrykk. Rasen har en kort, bred snute og store, fremtredende kinn som gir hunden et uttrykk for kraft og tøffhet.

Engelsk bulldog har en tett og muskuløs kropp med en bred brystkasse og kraftige ben. Pelsen er kort og tett, og kommer i en rekke farger, inkludert hvit, fawn, rødbrun og brindle.

Rasen er kjent for å være rolig og avslappet, men samtidig sterk og sta. Engelsk bulldog kan være en god familiehund og trives godt med barn. De kan imidlertid være litt motvillige til å trene, så det kan være viktig å starte treningen tidlig for å unngå at de blir for sta og egenrådige.

Engelsk bulldog har en kort nese, som kan føre til pusteproblemer og varmeintoleranse. Derfor er det viktig å holde hunden kjølig og unngå å anstrenge den for mye i varmt vær. Rasen kan også ha en tendens til å utvikle hudproblemer og allergier, så regelmessig stell og veterinærkontroller er viktig.

Alt i alt er engelsk bulldog en sterk og pålitelig hunderase med et karakteristisk utseende og en avslappet personlighet.

Bilder av Engelsk-Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 888. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 8360. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 898. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 889. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 8357. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 891. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5767. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5764. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 897. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 886. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 8358. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5769. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5772. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 899. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 893. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 894. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5770. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5766. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5768. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5763. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 900. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5765. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5762. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 887. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 8359. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 892. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 5771.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Engelsk-Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Engelsk-Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Engelsk-Bulldog:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 149

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 25 Kg
Tispe: 23 Kg

Høyde (cm):

Hann: 39-41 cm
Tispe: 39-41 cm

Farge(r):

Rødlig i mange nyanser, herunder tigret og med hvite innslag. Ansiktet skal ha sort maske.

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatthåret

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite