Beskrivelser og opplevelser med Serra Da Estrelahund

Beskrivelse av Serra Da Estrelahund

Serra Da Estrelahund er en portugisisk hunderase som stammer fra fjellene i Serra da Estrela-regionen i Portugal. Den er også kjent som Estrela Mountain Dog.

Disse hundene er kjent for å være store, kraftige og velproporsjonerte. De har en tykk og tett pels som kommer i farger som gul, fawn eller grå. Serra Da Estrelahund har også markante øyne og ører, og en bred snute.

Serra Da Estrelahund er en lojal og beskyttende rase som er vant til å beskytte sin eier og eiendom. De kan være skeptiske overfor fremmede, men er kjærlige og hengivne mot sine eiere og familie. På grunn av sin beskyttende natur, kan de trenge en god oppdragelse og sosialisering fra tidlig alder.

Disse hundene er også kjent for å være aktive og energiske. De trives best med regelmessig trening og aktivitet, og kan være gode følgesvenner for turer og utendørsaktiviteter. De er også intelligente og lærevillige, og kan være flinke til å lære seg nye triks og kommandoer.

Alt i alt er Serra Da Estrelahund en flott hunderase for de som er villige til å gi dem den oppmerksomheten, treningen og omsorgen de trenger.

Bilder av Serra-Da-Estrelahund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7177. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7180. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7171. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7176. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7167. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7168. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 1171. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7175. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 1177. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7165. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7170. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7181. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7173. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7178. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7172. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 1173. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7166. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7169. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7164. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7174. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 7179. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 1169.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Serra-Da-Estrelahund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Serra-Da-Estrelahund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Serra-Da-Estrelahund:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 173

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 40-50kg
Tispe: 30-40kg

Høyde (cm):

Hann: 65-72cm
Tispe: 62-68cm

Farge(r):

Fawn, ulvegrå og gul. Enten ensfarget eller med hvite tegninger.

Pelslengde:

Kort eller langhåret

Pels:

Grov

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye