Beskrivelser og opplevelser med Thai Ridgeback

Beskrivelse av Thai Ridgeback

Thai Ridgeback er en hunderase som oppsto i Thailand for flere hundre år siden. Rasen er kjent for sitt karakteristiske ryggtagg, som går mot håret langs ryggen, og den er også kjent for sin vakre pels og slanke kroppsbygning.

Disse hundene er mellomstore og har en muskuløs kropp som er godt egnet til å løpe og jakte. De er også kjent for sin intelligens og høye energinivå, og trenger derfor mye mosjon og mental stimulering for å trives og være lykkelige.

Thai Ridgeback er en lojal og modig rase som er veldig knyttet til sin familie, og kan være skeptiske til fremmede. De er også kjent for å være gode vakthunder på grunn av sin naturlige mistro mot fremmede.

Selv om Thai Ridgeback kan være utfordrende å trene på grunn av deres selvstendighet, er de også veldig intelligente og lærevillige når de blir trent på en positiv og konsekvent måte.

Alt i alt er Thai Ridgeback en flott hunderase for de som er aktive og har erfaring med å trene hunder, og som kan gi dem den mosjonen og stimuleringen de trenger for å trives.

Bilder av Thai-Ridgeback

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3752. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3762. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3765. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3770. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3766. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3768. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3758. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3755. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3767. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3753. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3759. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3764. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3756. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3757. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3761. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3760. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3773. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3754. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3763. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3774. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3772. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3771. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3769. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 3751.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Thai-Ridgeback, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Thai-Ridgeback kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Thai-Ridgeback:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Primitive jakthundraser med hårkam på ryggen

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 338

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: Opp til 30 kg
Tispe: 16-23 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-61 cm
Tispe: 51-56 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels